Shkarko versionin provë Falas 30-ditor, pa kufizime!

32-bit / 127MB

 Shkarko  

64-bit / 129MB

 Shkarko  

Si ta bëni ADManager të punojë në gjuhën tuaj?

Përveç Anglishtes, ADManager Plus është i disponueshëm edhe në gjuhët Gjermane, Italiane Holandeze, Franceze, Turke, Spanjolle, Kineze, dhe Japoneze. Kur e shkarkoni dhe instaloni, instalohet në Anglisht si parazgjedhje. Ju mund ta ndryshoni gjuhën pas instalimit. Sapo shkarkimi i ADManager Plus të jetë kompletuar, hapet në shfletuesin ueb të parazgjedhur. Pasi të jeni lidhur, klikoni lidhjen/linkun Llogaria Ime të vendosur poshtë emrit të përdoruesit, zgjidhni gjuhën që ju nevojitet në kutinë poshtë.

 Më shumë mundësi shkarkimiVersion 7.0 Build 7011

Për të marrë asistencë teknike ose për të marrë detaje të mëtejshme dhe azhurnime në lidhje me kontaktin ADManager Plus support@admanagerplus.com.

ADManager Plus Trusted By