NetApp

Controle van de Windows-bestandsserver

Windows File Server Auditing Software- ADAudit Plus

U kunt de bedrijfskritieke bestandsservers in de Windows-serveromgeving centraal volgen-controleren-beveiligen in realtime. Controle van de Windows-bestandsserver is de recentste toevoeging aan de ManageEngine ADAudit Plus-familie, controlesoftware wijzigen. Volg veilig de toegelaten/niet-toegelaten toegang, veranderingen aan de documenten in hun bestand- en mapstructuur, shares en machtigingen.

Hoogtepunten van op web gebaseerde Controle van Windows-bestandsservers in realtime met behulp van ADAudit Plus

Dashboard View of Windows File Server Auditing
  • Controleer bestandsservers op een veilige en compatibele netwerkomgeving.
  • Voldoen aan nalevingsvereisten als SOX, HIPAA, PCI en GLBA.
  • Een assortiment van controle- en op filter gebaseerde rapportagecapaciteiten.
  • Gedetailleerde forensische analyse van goed- en afgekeurde wijzigingen aan bestands- en mapstructuur.
  • Verkrijg Rapporten en waarschuwingen op de Windows-bestandsserver via e-mailmeldingen bij niet-toegelaten acties / toegang tot kritieke bestanden en mappen en wees een stap voor in de beveiliging van bedrijfsnetwerken.
  • Controleer machtigingswijzigingen van de Windows-bestandsserver voor de SAC-lijst (System Access Control).
  • Automatisering van de tracking van wijzigingen via geplande rapporten..
  • Controlepaden geven antwoorden op de vitale vier W's - Wie had invloed op Welke wijziging in bestandsserver, Wanneer, en Waar vandaan.

Funneling down to specifics on File Audit Reporting Options

'The Good, the Bad and the Ugly' van toegelaten/niet-toegelaten wijzigingen aan bestanden/mappen is het belangrijkste van rapportagebehoeften. U kunt kiezen uit meer dan 50 kenmerken waaruit de Gebeurtenisgeneratierapporten van Windows-bestandsserver worden opgebouwd. Sommige zaken moet u zien om te geloven.!

Bestands-/mapwijzigingen (gemaakt/gewijzigd/verwijderd):

Bestandswijzigingen vormen de meest cruciale complicaties in een bestandsserver-omgeving als ze niet worden opgespoord.

File Server File/Folder Modifications

Mislukte toegangen (gemaakt/gewijzigd/verwijderd):

Belangrijkste van alle 'mislukte pogingen' van bestandswijzigingen; helpt terug te zoeken naar het begin en kan helpen om een mogelijke netwerkcatastrofe te voorkomen!

Top 5 van gebruikers die bestanden hebben gewijzigd:

Een eenvoudige, maar toch ingenieuze manier om de 'Eigenaar' van een bestandswijziging te kennen en om gebruikerswijzigingen te blijven volgen voor een duur van uw keuze!

Top 5 Users who modified files

Top 5 van gebruikers met mislukte toegang:

Kent u een gemakkelijkere weg dan dit rapport voor het opsporen van accounts die misbruik maken van de bevoorrechte bronnen? Ontdek niet alleen 'wie' maar ook 'wanneer, wat, vanaf waar' zodat u het forensisch computeronderzoek helpt om uit te zoeken 'waarom'!

Wijzigingen van mapmachtigingen (DACL):

Volg de toegang tot /wijzigingen aan bedrijfskritieke bestanden met dit rapport. Van de bestandsmachtigingen tot mapmachtigingen tot aan de bestandswijzigingen zelf. Het is tijd om volledig op de hoogte zijn van alle wijzigingen van bestanden, mappen, shares en machtigingen op het netwerk!

Folder Permission Changes (DACL)

Machtigingswijzigingen van mapcontrole (SACL):

Soms moet de beveiliging beveiligd worden. Tracking van wijzigingen van 'discretionary' en 'system access control list' met gedetailleerde kenmerken. Daarnaast zijn de waarden voor de nieuwe en originele Security Descriptor van cruciaal belang.

Folder Audit Permission Changes (SACL)
Meer informatie over

Rendement op investering

De controle van Windows-bestandsserver biedt de beste ROI voor een bedrijfscontroleproduct door een alles-in-één controleoplossing te bieden, het 'Windows-controleaanbod' van ManageEngine ADAudit Plus, waardoor de concurrentie met 'Intelligente rapportage ' & 'Grondig geplande rapporten' wordt vergroot, zodat u voldoet aan de vereisten en netwerkbeveiligingsrisico's uitschakelt. Vanaf boven gezien vormen de kosten voor het beveiligen, segmenteren en voldoen aan de nalevingsvoorwaarden een administratieve taak die veel middelen vereist. Vereenvoudig en bespaar met Controle van de Windows-bestandsserver.

Zoek niet verder. One Click en ADAudit Plus 'Controle van de Windows-bestandsserver' zullen de beveiliging van uw bestandsservers en onderneming op zich nemen zodat u aan alle vereisten voldoet! Overal! Elke keer opnieuw!

ADAudit Plus Trusted By