Functies

Endpoint Central MSP is bekroonde software voor remote desktopbeheer en biedt MSP's de mogelijkheid om de eindpunten van hun klanten op afstand te bewaken en beheren. De belangrijkste functies van Endpoint Central MSP zijn onder meer:

 
Patchbeheer

Automatiseer de implementatie van patches voor meer dan 850 applicaties van onszelf en derden. Test patches, draai eerder uitgevoerde patches terug, controleer de staat van het systeem en nog veel meer voor Windows-, MacOS- en Linux-systemen.

 
 
Software-implementatie

Installeer met één klik software op de computers van klanten. Ondersteun eindgebruikers met een selfservice portaal of via onze remote desktopbeheer-software.

 
 
Assetbeheer

Volg gedetailleerde assetgegevens voor hardware en software, inclusief gebruiksstatistieken. Stel meldingen in voor wijzigingen in hardware of software, gebruik van verboden software, enzovoort.

 
 
Beheer op afstand

Onze tool voor remote desktopbeheer biedt u de mogelijkheid van beheer op afstand. Los nu problemen voor remote pc's op met behulp van chat, video, audio, snelkoppelingen, enzovoort.


 
 
Energiebeheer

Verminder overheadkosten door middel van effectief energiebeheer. Pas energiebeheerschema's toe, schakel niet-gebruikte computers uit, stel rapporten op omtrent het systeemgebruik en beheer desktops op afstand.


 
 
Beheer van USB-apparaten

Gebruik onze remote desktopbeheer-tool om het gebruik van USB-apparaten binnen het netwerk van de klant te beperken en controleren, zowel op gebruikers- als op computerniveau.


 
 
Configuraties

Met 50 vooraf gedefinieerde configuraties en honderden scripts in de script-repository kunt u voor werkelijk alle omgevingen op afstand desktops inrichten en beheren.

 
 
Rapporten

Naast 130 kant-en-klare rapporten kunt u tevens geheel nieuwe rapporten opstellen, volledig volgens uw eigen voorkeuren en vereisten.

 
 
Mobiele app

Al uw remote desktopbeheer-functies zijn nu eenvoudig toegankelijk vanaf uw smartphone. Download nu onze eigen app voor Android en iOS.

 
 
Gebruikersbeheer

Definieer rollen met specifieke rechten en wijs gebruikers toe aan deze rollen voor effectiever remote desktopbeheer.

 
 
Helpdesk-integratie

Integreer uw remote desktopmanager met de PSA van ManageEngine om razendsnel tickets af te handelen en makkelijker dan ooit te voldoen aan uw SLA-voorwaarden.

 
 
Verbied applicaties

Verwijder bestaande verboden software uit het netwerk of blokkeer de uitvoering hiervan volledig.

 

Functies voor het beheer van mobiele apparatuur

 
Apparaat-inschrijving

Meld meerdere apparaten tegelijk handmatig aan, of laat gebruikers hun iOS- of Android-apparaten zelf aanmelden met twee-factor authenticatie.


 
 
App-beheer

Distribueer zowel zelf ontwikkelde apps als apps van derden, bewaar apps op apparaten, verwijder/deactiveer apps die op een blacklist staan, wijs inwisselcodes toe voor commerciële apps, en meer.

 
 
Profielbeheer

Met onze remote desktopbeheer-tool kunt u nu beleid en profielen aanmaken en configureren voor verschillende afdelingen/rollen en deze koppelen aan de juiste groepen.
 

 
 
Assetbeheer

Scan om details op te halen van geïnstalleerde apps, opgelegde beperkingen, geïnstalleerde certificaten en apparaat-hardware.

 
 
Beveiligingsbeheer

Gebruik onze remote desktopbeheer-tool en configureer een strikt beveiligingsbeleid met bijvoorbeeld wachtwoordcodes en apparaat-vergrendelingen, om bedrijfsgegevens te beschermen tegen externe bedreigingen.

 
 
Auditing en rapportage

Controleer mobiele apparaten met kant-en-klare rapporten zoals Geroote apparaten, apparaten met op blacklist geplaatste apps, enzovoort.

 

Meer informatie