Integrated log management and Active Directory auditing monitoring, and alerting solution. Downloaden
 • Lees de nieuwste editie van Gartners Magic Quadrant forSecurity Information and Event Management, 2018.
  Vergelijk aanbieders en kom meer te weten over trends binnen SIEM.
  Lees het rapport
 • banner1
  Alles-in-een oplossing voor alle
  logboekbeheer en Active Directory-audits.
  Downloaden 
 • banner1
  Lees hoe wij u kunnen helpen met
  audits en compliance.
  Bekijk de oplossing
 • banner2
  Automatisering van het proces voor logboekbeheer met EventLog Analyzer.
  De oplossing verzamelt, bewaakt, analyseert, correleert en archiveert logboekbestanden van verschillende bronnen in het netwerk op een centrale plaats
 • banner2
  Bewaking van Active Directory-wijzigingen in real-time met ADAudit Plus
  Bewaking van kritieke Active Directory-wijzigingen en activiteiten van geprivilegieerde gebruikers in realtime

Overzicht van Log360

Log360 is een alles-in-een oplossing voor al uw logboekbeheer en beheer van alle uitdagingen op het gebied van netwerkbeveiliging. In deze geïntegreerde oplossing zijn de mogelijkheden gecombineerd van ADAudit Plus, EventLog Analyzer, O365 Manager Plus, Exchange Reporter Plus en Cloud Security Plus. Met een wendbare combinatie als deze krijgt u volledige controle over uw netwerk. U kunt wijzigingen in Active Directory, logboeken van netwerpapparatuur, Microsoft Exchange-servers, Microsoft Exchange Online, Azure Active Directory en uw openbare cloud-infrastructuur controleren vanuit één console.

Wat kunt u doen met Log360?

 • Kritieke wijzigingen in Active Directory bewaken in realtime.
 • Voldoen aan de strikte eisen die worden gesteld door regelgevende instanties zoals PCI DSS, FISMA, HIPAA, SOX, GLBA, GPG 13 en AVG door middel van kant-en-klare rapporten.
 • Uitputtende informatie ontvangen in de vorm van auditrapporten over kritieke gebeurtenissen in Azure Active Directory en Exchange Online.
 • Gebruik van kant-en-klare rapporten over logboeken die zijn verzameld op Windows- en Linux/Unix-machines, IIS- en Apache-webservers, SQL- en Oracle-databases en beveiligingsapparatuur aan de netwerkrand, zoals routers, switches, firewalls, inbraakdetectie- en preventiesystemen.
 • Inzicht krijgen in uw AWS- en Azure-cloudinfrastructuren.
 • Realtime waarschuwingen genereren wanneer IP-adressen en URL's die voorkomen in een wereldwijde blacklist van STIX/TAXII-feeds worden aangetroffen in uw netwerk.
 • De beveiliging verbeteren en de integriteit van belangrijke gegevens in uw organisatie beschermen.
 • Uw Microsoft Exchange-servers efficiënt bewaken, rapporten opstellen en audits uitvoeren.
 

Controle van wijzigingen in Active Directory in realtime.

Ontvang realtime waarschuwingen in geval van kritieke wijzigingen in uw Active Directory-infrastructuur. Met deze waarschuwingen en kant-en-klare rapporten zorgt Log360 voor probleemloze audits en wijzigingsbewaking voor Active Directory. Ontvang gedetailleerde informatie over AD-objecten, traceer verdacht gedrag door gebruikers, bewaak kritieke wijzigingen in groepen en OU's, en meer.

 

Houd uw netwerk veilig en gezond.

Log360 verzamelt en analyseert logboekgegevens op uw netwerk in realtime. Ingebouwde componenten zoals rapportageconsole, correlatie-engine, realtime event responssysteem en de zoekmachine werken samen om u te voorzien van zelfs de kleinste details van uw netwerkbeveiliging.

 

Exchange Online en Azure Active Directory beheren via één console.

Log360 kan kritieke activiteiten in Exchange Online en Azure Active Directory bewaken, rapporteren en controleren. Maak gebruik van allerlei vooraf gedefinieerde rapporten die uitputtende informatie bieden, met aan uw organisatie aanpasbare waarschuwingen en e-mailberichten voor moeiteloos beheer van uw Exchange Online- en Azure Active Directory-omgeving.

 

Eenvoudig toezicht op Microsoft Exchange-servers.

Log360 helpt belangrijke activiteiten op uw Microsoft Exchange-servers te bewaken met een intuïtieve interface die gedetailleerde, allesomvattende en bruikbare rapporten over alle aspecten van deze servers levert.

 

Beveiliging van uw cloud.

De overstap van bedrijven naar de cloudomgeving maakt het noodzakelijk om Security Information & Event Management-tools (SIEM) met speciale functies voor cloud-bewaking te implementeren. De cloud-bewakingscomponent van Log360 - met allesomvattende rapporten, gebruiksvriendelijk zoeksysteem en aanpasbare profielen - zorgt voor probleemloze werking van uw onderneming in een veilige en beschermde cloudomgeving.

 

Nauwlettende bewaking van Active Directory-objecten.

Log360 kan uw AD-omgeving bewaken en uitputtende rapporten leveren over AD-objecten met vitale beveiligingsinformatie over gebruikers, computers, beveiligingsgroepen, GPO's, OU's, bestanden, mappen en meer. Met behulp van deze rapporten kunt u hiaten in uw netwerk dichten die anders kunnen worden misbruikt.