Veilige externe toegang op afstand voor geprivilegieerde sessies
  • Veilige externe toegang op afstand voor geprivilegieerde sessies

    Centraliseer, beveilig en beheer verbindingen op afstand die geprivilegieerde toegang tot kritieke bedrijfssystemen bieden.

Een exclusieve beheeroplossing voor geprivilegieerde sessies voor ondernemingen.

Om bedrijfsactiviteiten productief te maken, is het belangrijk om geprivilegieerde toegang tot kritieke systemen mogelijk te maken voor de juiste werknemers, ongeacht waar ze zich bevinden en op welk tijdstip van de dag ze toegang nodig hebben. Maar externe geprivilegieerde gebruikers een dergelijke toegang op afstand bieden vormt een enorme uitdaging wat beveiliging en privacy betreft. Bestaande oplossingen zoals VPN's zijn vaak niet flexibel en voldoen gewoonweg niet langer.

Wat moderne ondernemingen nodig hebben is een oplossing die rechtstreeks toegang biedt tot elk component van de infrastructuur in openbare en privé-clouds, terwijl er gelijktijdig een granulaire toegangscontrole wordt verzekerd waarbij alle acties geregistreerd worden, en die een realtime controle van elke geprivilegieerde sessie biedt.

ManageEngine Access Manager Plus is web-gebaseerde software voor beheer van geprivilegieerde sessies om vanuit één unified console, toegang tot systemen op afstand te regelen via beveiligde kanalen. Aan de hand van uitgebreide auditfaciliteiten biedt het een volledig inzicht in alle gebruik van geprivilegieerde toegang en stelt ondernemingen in staat om in realtime geprivilegieerde gebruikerssessies te beheren, waarbij misbruik van privileges een halt wordt toegeroepen.

Snelle download

Download Access Manager Plus en start uw gratis proefversie binnen twee minuten!
Wanneer u op 'Downloaden' klikt, gaat u akkoord met de Gebruiksrechtovereenkomst en het Privacybeleid.
Bezoek onze downloadpagina voor een complete lijst van downloadopties (64-bits versies voor Windows & Linux).

Voordelen voor bedrijven.

Meer productiviteit voor geprivilegieerde gebruikers

Meer productiviteit voor geprivilegieerde gebruikers

Kleiner aanvalsoppervlak

Kleiner aanvalsoppervlak

Beter en eenvoudig beheer

Beter en eenvoudig beheer

Betere naleving van normen en voorschriften

Betere naleving van normen en voorschriften

Strikter algeheel toegangsbeheer

Strikter algeheel toegangsbeheer

 
Regel zelf hoe geprivilegieerde gebruikers verbinding maken met systemen op afstand, en voer een effectief beheer van geprivilegieerde sessies.

Functionele sterke punten

Gecentraliseerd beheer

Gecentraliseerd beheer

Breng gecentraliseerd beheer tot stand op toegangswegen en definieer verbindingen tussen gebruikers en eindpunten. Schakel simultaan om tussen meerdere sessies op afstand en beheer ze end-to-end vanuit één unified console.

 
Robuust authenticatiesysteem

Robuust authenticatiesysteem

Geef gebruikers en derden de mogelijkheid om automatisch aan te melden via verschillende authenticatieservices zoals AD, LDAP en Azure AD. Maak gebruik van tweeledige authenticatieondersteuning om de beveiliging verder te versterken.

 
Effectief gebruikersbeheer

Effectief gebruikersbeheer

Activeer onboarding van gebruikers door gebruikersgroepen automatisch te importeren vanuit AD, LDAP en Azure AD. Creëer nieuwe gepersonaliseerde gebruikersfuncties met gedetailleerd toegangsbereik.

 
Workflow voor toegangsbeheer

Workflow voor toegangsbeheer

Stel een aanvraag-vrijgavemechanisme op om toegangsaanvragen te kunnen onderzoeken voordat u goedkeuring verleent. Geef gebruikers en opdrachtnemers granulaire toegang tot systemen op afstand.

 
Helpdesk-integratie

Helpdesk-integratie

Verbeter uw workflows voor goedkeuring van verbindingen op afstand door ticket-ID-validatie te integreren. Geef gebruikers en derden alleen toestemming nadat de ticket-status is geverifieerd.

 
Toegang op afstand tot de datacenter

Toegang op afstand tot de datacenter

Werk met vereenvoudigde en rechtstreekse verbinding met datacenters op afstand, en verifieer automatisch via jumpbox-ondersteuning voor Windows- en Linux-platformen.

 
Sessies op afstand met één klik

Sessies op afstand met één klik

Geef gebruikers de mogelijkheid om RDP-, SSH-, SQL- en VNC-tunnelverbindingen met remote hosts via gecodeerde gateways tot stand te brengen. Maak gebruik van sessiespecifieke instellingen zoals rastersnelheid, desktopachtergronden, audiosupport op afstand, enzovoort, voor een verbeterde ervaring van verbinding op afstand.

 
RemoteApp-ondersteuning

RemoteApp-ondersteuning

Integreer specifieke remote applicaties op basis van Windows probleemloos op uw lokale desktop. Geef gebruikers en derden de mogelijkheid op lokale toegang tot applicaties die op de remote server geïnstalleerd zijn.

 
Bidirectionele overdracht van bestanden op afstand

Bidirectionele overdracht van bestanden op afstand

Stuur bestanden door tussen een systeem op afstand en de lokale host of tussen twee systemen op afstand, en upload of download bestanden op het apparaat op afstand aan de hand van beveiligde protocollen zoals SCP en SFTP.

Beheer van geprivilegieerde sessies

Beheer van geprivilegieerde sessies

Registreer alle geprivilegieerde gebruikerssessies en sla ze op als videobestanden in een volgens AES-256 gecodeerde database voor een beoordeling na de sessie, en om forensisch onderzoek te ondersteunen.

 
Live bewaking en samenwerking

Live bewaking en samenwerking

Schaduw gebruikerssessies en voer een dubbele controle op toegang op afstand uit. Onderbreek abnormale sessies onmiddellijk en trek de toegang in om misbruik te voorkomen.

 
Gedetailleerde audittrajecten

Gedetailleerde audittrajecten

Registreer alle facetten van een gebruikerssessie in de vorm van contextrijke logboeken, en stuur ogenblikkelijk SNMP-traps en syslog-berichten naar uw SIEM-tools om compliance-audits te ondersteunen.