Support
 
Support Get Quote
 
 
 
 

Kepatuhan IT & amp; Software Manajemen Log Acara

feature-mac-image

Fitur Utama

  • Manajemen log prastawa
  • SIEM
  • Manajemen Syslog
  • Pemantauan log aplikasi
  • Manajemen log server
  • Audit basis data Oracle lan SQL
  • Korelasi prastawa wektu-nyata
  • Pratandha wektu wektu-nyata
  • Pemantauan piranti jaringan
  • Lapuran Kepatuhan TI
  • Pemantauan log keamanan
  • Pemantauan log prastawa
  • Lapuran kepatuhan GDPR

Manajemen Log

EventLog Analyzer nyedhiyani manajemen log akhir-menyang-akhir, nathi metode agen lan tanpa agen nalika ngumpulake log, ngurai log kustom, analisis log lengkap dilengkapi lapuran lan pratandha, mesin pelusuran log sing kuat, lan opsi arsip log sing fleksibel.

  • Manajemen Log>
  • Manajemen log prastawa>
  • Manajemen Syslog>
  • Kumpulan log universal>
  • Kumpulan log tanpa agen>
  • Kumpulan log adhedasar agen>
  • Analisis log>
  • Lapuran prastawa sing wis ditetepke sakdurunge>
  • Penguraian log kustom>
  • Pengarsipan log>
  • Panelusuran log>
  • Tampilan dasbor lan adhedasar pangguna>
  • Manajemen log aplikasi>
  • Pemantauan sesi pangguna>
  • Pratandha wektu-nyata>
  • Metode notifikasi pratandha>
  • Rebranding klien web>
  • Pemantauan pangguna sing duwe hak istimewa>
  • Lapuran Ask ME>
  • Tren prastawa historis>
  • Ngimpor log prastawa>
feature-mac-image

Audit Aplikasi

EventLog Analyzer ngijini sampeyan nganalisis kabeh aplikasi penting sampeyan. Kanthi lapuran sing wis ditetepne sakdurunge kanggo aplikasi sing didaftar ing kene, solusi kasebut uga ngijini sampeyan mantau aplikasi kustom. Pengurai log kustom sing kuat ngijini sampeyan kanthi gampang ngurai lan malidasi format log kustom.

feature-mac-image
  • Pemantauan log aplikasi
  • Audit server Microsoft IIS
  • Analiser log server web IIS Microsoft IIS
  • Analiser log server FTP Microsoft IIS
  • Audit server Microsoft SQL
  • Pemantauan Server Microsoft SQL
  • Pemantauan server web Apache
  • Pemantauan server cetak
  • Pemantauan server DHCP (Windows/Linux)
  • Audit basis data
  • Pemantauan basis data Oracle
  • Pemantauan Server terminal Windows
  • Mengamankan aplikasi penting bisnis
  • Mengelola aplikasi Windows penting
  • Mitigasi serangan server web
  • Analiser mitigasi serangan injeksi SQL
  • Mitigasi serangan DoS

Audit Piranti Jaringan

EventLog Analyzer mantau kabeh piranti jaringan penting kayata firewall, router lan switch. Solusi kasebut ngasilake lapuran sing wis ditetepne sakdurunge kanggo kabeh router lan switch Cisco, uga firewall saka Cisco, SonicWall, Palo Alto Networks, Juniper, Fortinet, NetScreen, Sophos, Check Point, WatchGuard, lan Barracuda.

  • Audit piranti jaringan
  • Audit log router
  • Analiser log Cisco
  • Pemantauan aktivitas pangguna ing router
  • Pemantauan lalu lintas router
  • Audit log firewall
  • Firewall log auditing
  • Pemantauan log IDS/IPS
  • Pemantauan log switch
  • Pemantauan Log VPN
  • Pemantauan Firewall Windows
  • Pemantauan Firewall SonicWall
  • Pemantauan Firewall H3C
  • Pemantauan firewall Palo Alto
  • Audit piranti Juniper
  • Audit piranti Fortinet/FortiGate
  • Audit piranti Check Point
  • Pemantauan Log Sophos
  • Pemantauan Piranti Huawei
feature-mac-image

Lapuran Kepatuhan TI

EventLog Analyzer ngijini sampeyan kanggo ngatasi kanthi gampang kanthi kawicaksanan peraturan, yaiku PCI DSS, ISO 27001, GLBA, SOX, FISMA, HIPAA, lan kabijakan GDPR sing nembe digawe. Solusi luwih akeh ngijini kanggo kabutuhan mangsa sing luwih cepet kanthi nggawe lapuran kepatuhan kustom kanggo kabijakan kepatuhan anyar.

feature-mac-image
  • Audit kepatuhan
  • Lapuran kepatuhan SOX
  • Lapuran kepatuhan ISO 27001
  • Buku pegangan kepatuhan GDPR
  • Lapuran kepatuhan HIPAA
  • Lapuran kepatuhan PCI
  • Lapuran kepatuhan FISMA
  • Lapuran kepatuhan GLBA
  • Lapuran kepatuhan GPG
  • Lapuran kepatuhan ISLP
  • Lapuran kanggo kepatuhan anyar
  • Lapuran kepatuhan kustom
  • Lapuran kepatuhan GDPR

SIEM

Kanthi ngatur manajemen log komprehensif kanthi fitur keamanan ekstensif, EventLog Analyzer dadi platform SIEM sing sampurna kanggo jaringan sampeyan. Fitur keamanan kayata forensik log, intelijen ancaman, mitigasi ancaman eksternal karo audit saka scanner kerentanan, lan aplikasi ancaman, nggawe solusi pilihan becik kanggo ngamanake jaringan lan njaga tumrap tumindak pelanggaran sing ora sah lan nyolong data penting.

  • Security Information and Event Management (SIEM)
  • Pemantauan Syslog
  • Pemantauan log prastawa
  • Pemantauan integritas file
  • Pemantauan Integritas File Linux
  • Korelasi log wektu-nyata
  • Manajemen log keamanan
  • Forensik log
  • intelijen ancaman
  • Piranti syslog aman
  • Prosesor feed STIX/TAXII
  • Manajemen insiden
  • Ngimpor file log
  • Audit pangguna sing duwe hak istimewa
  • Ngedeteksi ancaman Windows
  • Mitigasi ancaman eksternal
  • Manajemen log aplikasi
  • Nyimpen asil panelusuran dadi pratandha
  • Lapuran Ancaman Malwarebytes
  • Intelijen Ancaman FireEye
feature-mac-image

Audit Lintas-Platform

console palapuran EventLog Analyzer iki intuitif banget, karo atusan laporan sing wis ditetepne sakdurunge kanggo ketemu kabeh kabutuhan audit, kang bisa dikustomake, dijadwal, lan didistribusikake manawa sampeyan mbutuhake. Lapuran kasebut komprehensif nglindhungi jaringan, kayata Windows, Unix/Linux, IBM AS/400, platform cloud, sistem manajemen kerentanan, lan file lan folder penting sampeyan.

feature-mac-image
  • Pemantauan server penting
  • Audit log Prastawa
  • Manajemen log server VMWare
  • Audit piranti Windows
  • Audit piranti Syslog
  • Lapuran IBM AS/400
  • Audit lan palapuran audit Linux
  • Audit lan palapuran audit Unix
  • Audit registri Windows
  • Audit piranti isa dicopot
  • Pemantauan infrastruktur cloud
  • Pemantauan maling data
  • >Pemantauan conto AWS

EventLog Analyzer Trusted By

Los Alamos National Bank Michigan State University
Panasonic Comcast
Oklahoma State University IBM
Accenture Bank of America
Infosys
Ernst Young

Customer Speaks

  • Credit Union of Denver has been using EventLog Analyzer for more than four years for our internal user activity monitoring. EventLog Analyzer provides great value as a network forensic tool and for regulatory due diligence. This product can rapidly be scaled to meet our dynamic business needs.
    Benjamin Shumaker
    Vice President of IT / ISO
    Credit Union of Denver
  • The best thing, I like about the application, is the well structured GUI and the automated reports. This is a great help for network engineers to monitor all the devices in a single dashboard. The canned reports are a clever piece of work.
    Joseph Graziano, MCSE CCA VCP
    Senior Network Engineer
    Citadel
  • EventLog Analyzer has been a good event log reporting and alerting solution for our information technology needs. It minimizes the amount of time we spent on filtering through event logs and provides almost near real-time notification of administratively defined alerts.
    Joseph E. Veretto
    Operations Review Specialist
    Office of Information System
    Florida Department of Transportation
  • Windows Event logs and device Syslogs are a real time synopsis of what is happening on a computer or network. EventLog Analyzer is an economical, functional and easy-to-utilize tool that allows me to know what is going on in the network by pushing alerts and reports, both in real time and scheduled. It is a premium software Intrusion Detection System application.
    Jim Lloyd
    Information Systems Manager
    First Mountain Bank

Awards and Recognitions

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •