Support
 
Support Get Quote
 
 
 
 

 

Kepatuhan IT lan Piranti Lunak Manajemen Cathetan kanggo SIEM

ManageEngine EventLog Analyzer iku solusi lengkap manajemen informasi keamanan lan acara (security information and event management/SIEM) sing mbiyantu otomatisasi manajemen cathetan, pangumpulan cathetan, analisis, korelasi acara, ngawasi integritas file, panelusuran cathetan lan arsip kanggo nyukupi kebutuhan kepatuhan lan SIEM saka konsol tunggal.

EventLog Analyzer mbiyantu administrator keamanan ing wilayah kasebut ing ngisor iki:

  • Korelasi Acara Wektu-Nyata

    Alat korelasi sing kuat ing EventLog Analyzer sing cukup kanggo ngenali pola serangan tartamtu ing cathetan sampeyan. Modul korelasi nawakne 20+ aturan korelasi sing wis ditemtokake sing mbantu ndeteksi potensi ancaman, lan mbangun aturan sing gampang dienggo, sing menehi daftar kategoris tumindak jaringan sing isa diseret lan diselehne ing urutan sing dikepengini.

    EventLog Analyzer uga nyedhiyani laporan sing terperinci kanggo saben pola serangan, laporan ringkesan babagan kabeh serangan sing ditemokne, lan kronologi sing nuduhake urutan kronologis cathetan kanggo saben pola serangan sing diidentifikasi.

    Laporan Kepatuhan

    EventLog Analyzer mbiyantu sampeyan kanggo nggawe laporan kepatuhan sing wis ditetepne kayata PCI DSS, FISMA, GLBA, SOX, HIPAA, ISO 27001, GDPR lan liya-liyane, kanthi ngawasi data jaringan sampeyan ing wektu-nyata. Solusi iki mbiyantu organisasi kanggo nyegah data cathetan kanggo periode wektu kustom. Ngarsipke data cathetan kanggo periode wektu sing fleksibel mbiyaantu administrator nganakne analisis forensik lan memenuhi syarat audit kepatuhan.

    Kumpulan Cathetan Universal

    EventLog Analyzer ngumpulne cathetan saka sumber heterogen kalebu server Windows lan workstation, sistem Linux lan Unix, piranti jaringan, aplikasi, solusi ancaman intelijen, lan pemindaian kerentanan. Kajaba kuwi, parser cathetan ing EventLog Analiser bisa ngowahi data cathetan apa wae tanpa sumber lan format cathetan.

  • Ngawasi Integritas File

    EventLog Analyzer nglacak kabeh owah-owahan lan ngirim tandha wektu-nyata nalika file lan folder digawe, diakses, dideleng, dibusak, diowahi, lan diganti jeneng. Sampeyan isa njaluk laporan audit lengkap sing njawab 'sapa, kapan, ngendi lan apa' babagan kabeh owah-owahan file lan folder.

    Forensik Cathetan

    Cathetan sing diklumpukne sacara otomatis dienkripsi, ditrapne, lan diarsipne ing gudang terpusat. Analyzer EventLog ngidini sampeyan ngobrol kanggo ngakses data cathetan mentah sing tambah akeh lan nganakne analisis akar masalah kanggo nemokne entri cathetan sing pasti sing nyebabake kedadeyan keamanan.

    Tandha Wektu-Nyata

    Analyzer EventLog nduweni 500+ tandha sing wis ditemtokne sing isa dipilih, saengga nambah efisiensi operasional kanthi ngilangi keperluan kanggo ngatur profil tandha. Sampeyan isa nampa tandha SMS lan email wektu-nyata nalika ana anomali jaringan. Kajaba kuwi, mekanisme tandha iki kalebu script kustom marang pemicu tandha.

Customer Speaks
  • Credit Union of Denver has been using EventLog Analyzer for more than four years for our internal user activity monitoring. EventLog Analyzer provides great value as a network forensic tool and for regulatory due diligence. This product can rapidly be scaled to meet our dynamic business needs.
     
    Benjamin Shumaker
    Vice President of IT / ISO
    Credit Union of Denver
  • The best thing, I like about the application, is the well structured GUI and the automated reports. This is a great help for network engineers to monitor all the devices in a single dashboard. The canned reports are a clever piece of work.
     
    Joseph Graziano, MCSE CCA VCP
    Senior Network Engineer
    Citadel
  • EventLog Analyzer has been a good event log reporting and alerting solution for our information technology needs. It minimizes the amount of time we spent on filtering through event logs and provides almost near real-time notification of administratively defined alerts.
     
    Joseph E. Veretto
    Operations Review Specialist
    Office of Information System
    Florida Department of Transportation
  • I love the alerts feature of the product. We are able to send immediate alerts based on pretty much anything we can think of. We send alerts when certain accounts login, or when groups are changed, etc. That has been very helpful. Also the automatic archive of the log files has been very helpful and has taken the worry out of keeping old logs. The “Ask Me” function is very nice as well. It is great to have some natural language queries built in where you can just click a button and get an answer.
     
    Jim Earnshaw
    Senior Computer Specialist
    Department of Chemistry
    University of Washington
  • Windows Event logs and device Syslogs are a real time synopsis of what is happening on a computer or network. EventLog Analyzer is an economical, functional and easy-to-utilize tool that allows me to know what is going on in the network by pushing alerts and reports, both in real time and scheduled. It is a premium software Intrusion Detection System application.
     
    Jim Lloyd
    Information Systems Manager
    First Mountain Bank

Analyzer EventLog Dipercaya

Los Alamos National Bank
Michigan State University
Oklahoma State University
IBM
Infosys
Ernst Young
Accenture
Bank of America
Panasonic
Comcast