Functies van ADManager Plus

 •  

  Active Directory-beheer

 •  

  Active Directory-rapporten

 •  

  AD-delegatie / workflow

 •  

  MS Exchange-beheer

Active Directory-beheer

Vereenvoudig Active Directory-beheer door het toestaan van in bulk aanmaken en wijzigen van accounts, delegatie en replicatie.

Bulkbeheer van AD-gebruikers

Met behulp van CSV-bestanden kunnen gebruikerskenmerken in bulk worden aangepast, wachtwoorden worden gereset en gebruikers en gebruikersobjecten in bulk worden verplaatst.

Meer informatie ⟩

Bulksgewijs Active Directory-gebruikers aanmaken

Creëer en implementeer in bulk gebruikers compleet met alle kenmerken zoals Exchange-postvak en Terminal Services, en wijs deze aan groepen toe door middel van een CSV-importbestand.

Bulksgewijs Active Directory-gebruikers wijzigen

Reset wachtwoorden, ontgrendel gebruikers, verplaats gebruikers, verwijder/activeer/deactiveer gebruikers, voeg ze toe en verwijder ze uit groepen en wijzig kenmerken, inclusief Exchange en Terminal Services. En dit alles in bulk.

Beheer van inactieve/gedeactiveerde gebruikersaccounts

Schoon uw AD op door het opstellen van een lijst met inactieve of gedeactiveerde accounts zodat deze eenvoudig kunnen worden verwijderd, ingeschakeld of verplaatst.

Meer informatie ⟩

Wachtwoordbeheer voor Active Directory

Reset wachtwoorden voor meerdere gebruikersaccounts, configureer wachtwoordinstellingen en activeer/deactiveer gebruikersaccounts waarvan de wachtwoorden verlopen.

Meer informatie ⟩

Mobiel gebruikersbeheer voor Active Directory

Reset wachtwoorden, activeer, deactiveer, ontgrendel en verwijder gebruikersaccounts vanaf uw mobiele iOS- of Android-apparaat.

Active Directory-computerbeheer

Maak computers aan, activeer, deactiveer en verplaats computers in bulk en wijzig bulksgewijs hun algemene kenmerken en groepslidmaatschap.

MS Office 365-beheer en -rapportage

Beheer en genereer rapporten over gebruikers en groepen in uw Office 365-omgeving en Active Directory vanaf één enkele console met ADManager Plus.

Meer informatie ⟩
 
Meer weergeven 

Beheer van rapporten

Genereer, plan en exporteer meer dan 150 complete en uitgebreide vooraf geïnstalleerde rapporten voor uw Active Directory-infrastructuur.

Beheer op basis van sjablonen/CSV-bestanden

In bulk aanmaken en wijzigen van gebruikersaccounts inclusief Exchange-kenmerken door gebruik te maken van op maat gemaakte sjablonen of door het importeren van CSV-gegevens.

Meer informatie ⟩

Groepsbeheer

Beheer groepen in bulk door het aanmaken/verplaatsen/verwijderen/wijzigen van groepen, leden in groepen en distributielijsten en configureer organisatie- en Exchange-kenmerken.

Meer informatie ⟩

Contactpersonenbeheer in Active Directory

Bulksgewijs aanmaken, wijzigen en verwijderen van Active Directory-contactpersonen met behulp van sjablonen of het importeren van CSV-bestanden. Contactpersonen kunnen ook worden geëxporteerd.

Meer informatie ⟩

Beheer van groepsbeleid in Active Directory

Beheer meerdere groepsbeleidsobjecten (GPO's) in uw AD door het in-/uitschakelen, afdwingen/opheffen en beheren van GPO-overname en koppelingen.

Meer informatie ⟩

Terminal Services-beheer

Wijzig de Terminal Services-basismap, het profiel-pad, startprogramma's, sessieduur en remote instellingen voor meerdere gebruikersaccounts.

Active Directory organisatie-eenheden beheren

Beheer organisatie-eenheden (OU's, organizational units) in Active Directory eenvoudig in bulk: met slechts enkele muisklikken meerdere organisatie-eenheden in één keer aanmaken, wijzigen, verplaatsen of verwijderen via een web-gebaseerde console.

G Suite inrichten

Richt bulksgewijs of stuk voor stuk gebruikersaccounts in voor G Suite en Active Directory vanaf een enkele console.

Foto's van gebruikers beheren in AD

Profielfoto's uploaden, bijsnijden, bewerken, vervangen en verwijderen voor afzonderlijke AD-gebruikers, voor meerdere gebruikers in één organisatie-eenheid of voor alle Active Directory-gebruikers in eens.

Back-up en herstel van AD

Bescherm tegen dramatisch gegevensverlies door back-ups te maken van AD-objecten en herstel deze met behoud van al hun kenmerken.

Active Directory-rapporten over de status van gebruikersaccounts

Een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van elke Windows-beheerder is het beheren van gebruikersaccounts in Active Directory (AD).

Meer informatie ⟩

How to move multiple users from one OU to another OU at the same time

Dit artikel beschrijft hoe u meerdere Active Directory-gebruikers tegelijk van de ene organisatie-eenheid naar de andere verplaatst met ADManager Plus.

Meer informatie ⟩

Active Directory-groepen in bulk beheren

Het beheren van Active Directory-groepen is een gigantische onderneming van tijd en inspanningen voor de meeste Active Directory-beheerders.

Meer informatie ⟩

Maken van dynamische distributiegroep

Een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van elke Windows-beheerder is het beheren van gebruikersaccounts in Active Directory (AD).

Meer informatie ⟩

Tool voor remote beheer van Active Directory

Monitoring, beheer en rapportage van elk aspect van uw Windows Active Directory-infrastructuur en ook het beheer van externe medewerkers met alleen de systeemeigen tools, PowerShell-scripts, enz.

Meer informatie ⟩

Geautomatiseerde e-mailmeldingen voor het verlopen van wachtwoorden en accounts

Wilt u tijdig rapporten (e-mailmeldingen) ontvangen over het verlopen van wachtwoord en account van uw domeingebruikers in uw postvak?

Meer informatie ⟩

Beheer van bestandsmachtigingen in AD

Beheer van bestandsmachtigingen in Active Directory

Beheer NTFS- en sharemachtigingen voor mappen en bestanden door in bulk toegangsrechten aan te passen voor gebruikers in Active Directory.

Meer informatie ⟩

Beheer van NTFS-machtigingen in Active Directory

Beheer NTFS-machtigingen voor gebruikers in bulk door deze met enkele kliks te wijzigen, in te trekken en te organiseren.

Windows-sharemachtigingen beheren

Controleer de gebruikerstoegang en activiteiten voor shares binnen de organisatie door machtigingen voor mappen en servershares aan te passen en in te trekken.

Meer informatie

Ze vertrouwen ons