Support
 
Phone Get Quote
 
Support
 
US: +1 888 720 9500
US: +1 888 791 1189
Intl: +1 925 924 9500
Aus: +1 800 631 268
UK: 0800 028 6590
CN: +86 400 660 8680

Direct Inward Dialing: +1 408 916 9892

Преземете 30-дневна БЕСПЛАТНА пробна верзија без ограничувања!

64-bit / 168MB

 Преземи
 
 

Како ADAudit Plus да работи на вашиот јазик?

Освен на англиски, ADAudit Plus е достапен на кинески и јапонски јазик. Кога ќе го преземете и инсталирате ADAudit Plus , се инсталира стандардно на англиски јазик. За да го промените јазикот по инсталацијата, кликнете на „Администратор“ (што се наоѓа во горниот панел) --> „Општи параметри“ (се наоѓа во левиот панел) --> „Персонализирајте“--> „Локални параметри“ (и изберете го јазикот од паѓачката рамка).

ADAudit Плус Доверливо