Support
 
Phone Get Quote
 
Support
 
US: +1 888 720 9500
US: +1 888 791 1189
Intl: +1 925 924 9500
Aus: +1 800 631 268
UK: 0800 028 6590
CN: +86 400 660 8680

Direct Inward Dialing: +1 408 916 9892

Shkarko versionin provë Falas 30-ditor, pa kufizime!

32-bit / 64MB

 Shkarko
 
 

64-bit / 67MB

 Shkarko
 
 

Si të punosh me ADAudit Plus në gjuhën tënde?

Përveçse në anglisht, ADAudit Plus disponohet edhe në gjuhët kineze dhe japoneze. Kur shkarkon dhe instalon ADAudit Plus, ai instalohet automatikisht në anglisht. Për të ndryshuar gjuhën pas instalimit, kliko te 'Admin' (që ndodhet në panelin në kryel) --> 'General Settings' (që ndodhet në panelin e majtë) --> 'Personalize'--> 'Locale Settings' (dhe përzgjidh gjuhën në kutinë që hapet).

ADAudit Plus i besuar nga