AWS-monitoring

Krijg end-to-end inzicht in uw AWS-resources en -applicaties (Amazon Web Services)

Krijg een volledig beeld en de complete controle over uw cloudresources en applicatieworkloads in uw AWS-omgeving met AWS-monitoring van Applications Manager. Detecteer en herstel problemen meteen, reageer op bedrijfskritische meldingen en optimaliseer het gebruik van resources voor betere prestaties en kostenbesparingen.

Met de tool AWS performance monitoring in Applications Manager kunt u het volgende:

Belangrijke KPI's van AWS-resources bewaken

Met de oplossing AWS-monitoring van Applications Manager kunt u belangrijke KPI's (Key Performance Indicator) van verschillende Amazon-services volgen om de prestaties en mogelijkheden te verbeteren van de verschillende bedrijfskritische applicaties waarop ze worden gedraaid. U kunt een uitgebreid inzicht krijgen in een groot aantal AWS-cloudmeetgegevens, zoals resourcegebruik, AWS-kosten, verzoekstatistieken en statussen van doelstellingen – allemaal specifiek voor verschillende Amazon-services/-exemplaren, zoals EC2, Dynamo DB en Amazon RDS.

AWS-Monitoring - ManageEngine Applications Manager
AWS-Monitoring - ManageEngine Application Manager
 
 
 

De hoofdoorzaak van prestatieproblemen van cloudapplicaties analyseren

Met de tool AWS-monitoring van Applications Manager kunt u met oorzaakanalyses de bron van verschillende prestatieknelpunten opsporen. Een aantal voordelen van AWS-monitor van Applications Manager:

 • Prestatieproblemen detecteren en oplossen voordat ze invloed hebben op de eindgebruiker.
 • Fouten opsporen en knelpunten voorkomen door drempelwaarden in te stellen voor verschillende meetgegevens van AWS-monitoring en een melding ontvangen wanneer ze worden overschreden.
 • Meldingen koppelen aan acties om sms- of e-mailmeldingen te activeren of waar nodig geautomatiseerde acties configureren.
 • Dynamische basiswaarden configureren: geleidelijke afname van prestaties opsporen en ervoor zorgen dat uw applicatie altijd optimaal werkt zonder onregelmatigheden.
AWS-Monitoring - ManageEngine Applications Manager
AWS-Monitoring - ManageEngine Applications Manager
 
 
 

De migratie naar AWS versnellen

Versnel uw migratie naar AWS door bedrijfskritische applicaties en infrastructuur te bewaken, en te zorgen voor een betrouwbaar platform en bedrijfscontinuïteit. Met onze AWS-beheertool kunt u automatisch resources detecteren en gedetailleerde inzichten in uw AWS-omgeving krijgen.

De migratie naar AWS versnellen

Hybride en multi-cloudomgevingen bewaken

Hybride infrastructuren die meerdere cloudomgevingen huisvesten, helpen u om meer flexibiliteit te krijgen, bieden controle over verschillende workloads en voorkomen een te grote afhankelijkheid van één leverancier. Met AWS-cloudbewaking van Applications Manager krijgt u een compleet beeld van al uw workloads in de verschillende clouds zoals Azure, Oracle Cloud, Google Cloud en OpenStack, naast AWS. Bewaak AWS om veelvoorkomende prestatieproblemen te detecteren, zoals applicatievertragingen, servicestoringen en serverdowntime.

Hybride en multi-cloudomgevingen bewaken

AWS-resources beheren met behulp van geautomatiseerde cloudacties

Met AWS-monitoringtools zoals Applications Manager kunt u problematische AWS-resources beheren door geautomatiseerde cloudacties in te stellen. U kunt ervoor kiezen uw VM's te starten, af te sluiten of opnieuw te starten wanneer de ingestelde drempelwaarden worden overschreden. Daarmee kunt u het aantal handmatige interventies terugbrengen en bewerkingen toepassen op uw resources zonder naar de AWS-console te hoeven gaan. Met ons AWS-bewakingssysteem kunt u zelfs bewerkingen uitvoeren op basis van kantooruren.

Beredeneerde beslissingen nemen met AWS-monitoringdashboard

Met onze AWS-monitoringsoftware kunt u historische prestatietrends bekijken, analyses maken en AWS-kosten plannen dankzij de uitgebreide rapportagefuncties. Gebruik de voorspellingsrapporten om het gebruik van resources te voorspellen en weloverwogen beslissingen te nemen om te zorgen voor optimale prestaties en een probleemloze gebruikerservaring.

Beredeneerde beslissingen nemen met AWS-monitoringdashboard

Verder gaan dan de systeemeigen AWS-monitoringtools

Hoewel AWS CloudWatch systeemeigen bewakingsmogelijkheden biedt, kan het moeilijk zijn om de tool in te stellen, en het kan kostbaar worden. AWS bewaken met de cloudbewakingstool van Applications Manager is niet alleen rendabel (we rekenen niet per meetgegeven of aantal CPU's), maar ook eenvoudig in te stellen met behulp van geautomatiseerde detectie.

Verder gaan dan de systeemeigen AWS-monitoringtools

De AWS-bewakingsoplossing van Applications Manager biedt realtime bewaking van de volgende AWS-services:

  • Amazon Elastic Compute Cloud (EC2)
  • Amazon Relational Database Service (RDS)
  • Amazon DynamoDB
  • Amazon Aurora
  • Amazon Billing
  • Amazon Elastic Load Balancing
  • Amazon SQS
  • AWS Lambda
  • Amazon Elastic Kubernetes
  • Amazon Simple Storage Service (S3)

Wilt u uw AWS-omgeving bewaken?

Download een volledig werkende, 30-daagse proefversie van Applications Manager, stel de Amazon-monitor in en ontdek binnen een paar minuten alle functies van Amazon Web Services-bewaking!

Veelgestelde vragen over AWS-monitoring:

Wat is AWS-monitoring?

+

Waarom is AWS-monitoring belangrijk?

+

Hoe kan ik AWS-services bewaken?

+