Functies van selfservice-wachtwoordbeheer

  •  

    Wachtwoordbeheer

  •  

    Selfservice voor Active Directory

  •  

    Eén identiteit

Selfservice-wachtwoordreset

Bied gebruikers de mogelijkheid om zelf hun domeinwachtwoord in Windows Active Directory te resetten.

Selfservice-accountontgrendeling

Bied domeingebruikers de mogelijkheid om zelf hun Windows Active Directory-account te ontgrendelen zonder de hulp van IT.

Wachtwoorden wijzigen in Active Directory

Bied een gebruiksvriendelijke web-interface voor het wijzigen van het Windows Active Directory-wachtwoord.

Melding van vervaldatum van wachtwoord/account

Herinner gebruikers er via e-mail, sms en pushberichten aan dat hun Active Directory-wachtwoord gaat verlopen.

Handhaaf gedetailleerd wachtwoordbeleid voor Active Directory, dat een woordenboekfilter, een patrooncontrole en meer omvat.

Meer informatie »
Agents voor wachtwoordselfservice bij het inloggen

Voorzie gebruikers van selfservice voor wachtwoorden bij de inlogprompts van Windows, macOS, Linux, Outlook Web Access, Citrix Web Interface en SharePoint.

Verifieer gebruikers van Active Directory met veilige methoden voor identiteitsverificatie, zoals Google Authenticator en biometrie.

Meer informatie »

Forceer twee-factor-authenticatie bij elke Windows-inloggebeurtenis, zowel intern als extern, voor een betere beveiliging.

Meer informatie »

Bied gebruikers de mogelijkheid om hun vergeten Active Directory-inloggegevens in de cache bij te werken met een selfservice-wachtwoordreset.

Meer informatie »
Automatische wachtwoord-resets en account-ontgrendelingen

Speurt naar vergeten en verlopen wachtwoorden en geblokkeerde accounts, en stelt een schema op voor automatische wachtwoord-resets en account-ontgrendelingen.

Mobiel wachtwoordbeheer

De mobiele app van ADSelfService Plus voor Android- en iOS-apparaten biedt gebruikers de mogelijkheid om waar en wanneer dan ook selfserviceacties voor wachtwoorden uit te voeren.

Wachtwoordstatusrapporten, e-mailmeldingen en beveiliging

Ondersteun de IT-beveiliging door beheerders te helpen bij het genereren, plannen en exporteren van auditrapporten en rapporten over de status van wachtwoorden.

Hoewel het onmogelijk is om vergeten of verlopen wachtwoorden te herstellen in Windows Active Directory, kunt u gebruikers de mogelijkheid bieden om zelf wachtwoorden te resetten.

Meer informatie »
Voordelen van wachtwoordbeheer

Het implementeren van ADSelfService Plus in uw IT-omgeving verlaagt de IT-uitgaven, verbetert de beveiliging en ervaring van de eindgebruiker, en zorgt voor blije IT-medewerkers.

Minder helpdesktickets

Elimineer helpdesktickets op een veilige manier door selfservice-wachtwoordbeheer te combineren met multi-factor-authenticatie en verlicht het werk van uw IT-helpdesk.

Password Expiry Reminder, een belangrijk aspect van ADSelfService Plus (selfservicesoftware voor wachtwoorden), zoekt in de Active Directory naar gebruikersaccounts waarvan de wachtwoorden binnenkort verlopen en stuurt de accounteigenaars een e-mail voor het veranderen van Active Directory-wachtwoorden.

Meer informatie »

ADSelfService Plus is een geïntegreerde Active Directory-tool waarmee u het aantal oproepen naar de helpdesk aanzienlijk kunt verminderen dankzij de selfservice voor wachtwoordbeheer en de functie voor eenmalige aanmelding van de tool.

Meer informatie »

Het belang van een Active Directory-wachtwoord of selfservice voor accounts en zelf bijwerken in een veilige Windows-serveromgeving hangt af van hoe een beheerder de functionaliteit kan beheren voor Active Directory

Meer informatie »

In een grote IT-omgeving hebben gebruikers accounts op verschillende andere platforms dan Microsoft Windows. Om het aanmeldproces eenvoudig te houden, hebben ze allemaal dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord.

Meer informatie »

ADSelfService Plus is een geïntegreerde Active Directory-tool waarmee u het aantal oproepen naar de helpdesk aanzienlijk kunt verminderen dankzij de selfservice voor wachtwoordbeheer en de functie voor eenmalige aanmelding van de tool.

Meer informatie »

Wanneer eindgebruikers hun wachtwoord opnieuw instellen of hun account ontgrendelen, zijn er altijd risico’s. Het is niet ongewoon dat een aanvaller zich voordoet als een geldige gebruiker om gebruikersreferenties te stelen.

Meer informatie »

U kunt ADSelfService Plus met de functie voor het automatisch opnieuw instellen of ontgrendelen zodanig configureren dat het opnieuw instellen van wachtwoorden en het ontgrendelen van accounts voor eindgebruikers automatisch gebeurt.

Meer informatie »

U weet al hoe belangrijk het is om wachtwoorden veilig te houden, maar het zijn niet alleen wachtwoorden die moeten worden beschermd.

Meer informatie »

Meer informatie

ADSelfService Plus vertrouwd door