Преземете 30-дневна БЕСПЛАТНА проба, без ограничувања!

32-bit / 127MB

 Превземи 

64-bit / 129MB

 Превземи  

Како да ја додадете ADManager Plus за да функционира во вашиот јазик?

Освен на англиски, ADManager Plus е достапен и на германски, италијански, холандски, француски, турски, шпански, кинески и јапонски јазик. Кога го преземате и инсталирате ADManager Plus, тој стандардно се инсталира на англиски јазик. Можете да го измените јазикот по инсталацијата. Штом ќе заврши инсталацијата на ADManager Plus, тој ќе го отвори стандардниот веб-прегледувач. Откако ќе се најавите, кликнете на врската Моја сметка што се наоѓа веднаш под корисничкото име и изберете го потребниот јазик од паѓачката рамка Изберете јазик.

 Повеќе опција за преземањеВерзија 7.0 Изградба на 7011

За да добиете техничка помош или да добиете повеќе детали и новости во врска со контакт со ADManager Plus support@admanagerplus.com.

АДМанаџер Плус Доверлив од