Unduh ujicoba GRATIS 30-dina, tanpa ana watesan!

32-bit / 127MB

 Unduh  

64-bit / 129MB

 Unduh  

Kepiye carane nggawe ADManager Plus supaya isa kerja ing basa sampeyan?

Sakliyane basa Inggris, ADManager Plus uga kasedhiya ing basa Jerman, Italia, Belanda, Prancis, Turki, China lan Jepang. Nalika sampeyan ngunduh lan nginstal ADManager Plus, perangkat lunak iki bakal diinstal ing basa Inggris kanthi default. Sampeyan isa ngowahi basa sakwise nginstal. Sakwise proses instal ADManager Plus rampung, aplikasi bakal kebukak ing browser web default. Sakwise sampeyan login, klik tautan My Account ing sebelah tengen sangisore jeneng pangguna, pilih basa sing dipilih saka kotak pilihan Select Language.

 Opsi Unduhan LiyaneVersion 7.0 Build 7011

Kanggo entuk pitulung teknis utawa nampa rincian lan nganyari luwih lengkap babagan kontak ADManager Plus support@admanagerplus.com.

ADManager Plus Trusted By